Campagne ontwikkelaar

Rotterdam – 40 uur per week

Werken bij onze klant betekent samenwerken in een informele sfeer met prettige, betrokken collega’s die werken op het snijvlak van (direct) marketing en IT met passie voor hun vak. Samen het onmogelijke mogelijk maken voor verschillende, vaak grote, klanten. Samen doelen nastreven, en die ook realiseren. Door een ideale mix van deskundigheid en pragmatiek. Kortom, uitblinken in je vakgebied door ook over de grenzen daarvan heen te kijken!

Voor deze klant zoeken wij een Campaign Developer / Campagne ontwikkelaar

  • Als Campaign Developer programmeer je diverse soorten campagnes in onze campagne management software, waaronder SIM (Selligent Interactieve Marketing), Adobe Campaign Manager, SilverPop, IBM Marketing Cloud en Tripolis Dialogue
  • De campagnes zijn verschillend van aard en complexiteit, van single shot e-mail actie tot en met multiwave, cross-channel processen.
  • Je werkt hierin samen met Campagne Managers, Campagne Consultants, database specialisten, functioneel/technisch ontwerpers, strategen, interaction designers en uiteraard, onze klant.
  • Je wordt dan de nieuwe collega in een Client Service Team. Een team van ca. 8 collega’s waarmee jij gezamenlijk de verantwoordelijk hebt voor het ontwerp en de programmering van campagne databases, web services en diverse soorten applicaties en campagnes. Samen met je team werk jij mee door procesmatig het verbeteren van marketing effectiviteit en efficiency te verbeteren om zo nog beter en goedkoper de doelstellingen van onze klanten te realiseren,

Ben jij die bevlogen en ambitieuze Campaign Developer, heb jij een HBO/WO werk-en denkniveau en aantoonbare kennis en ervaring met Campagne Management software? Dan komen wij graag in contact met je. Heb je daarnaast bruikbare kennis en ervaring met HTML, ervaring met campagne management tools en aspecten als business rules, database queries en stored procedures? Dan heb je een duidelijk streepje voor. Het wordt helemaal interessant als je daarnaast ook kennis hebt van JavaScript en SQL.

Voor meer informatie aangaande deze vacature verzoeken wij u contact op te nemen met eyecademy, te bereiken op telefoonnummer +31 (0)20 6586130, of per e-mail: reactie@eyecademy.nl.

Een assessment, een pre- employmentonderzoek, Verklaring omtrent Gedrag (VoG) of een referentie onderzoek kunnen deel uit maken van de sollicitatie procedure.