U heeft een tijdelijke vervanger nodig voor een cruciale plek binnen uw team? Of extra kennis of capaciteit voor uw project? Wij zoeken de juiste interim kandidaat. Dat doen we snel, maar zonder overdreven haast. We doen de detachering vooral gestructureerd en slim. De beste kandidaat zit namelijk zelden vooraan op de bank. Maar als je goed weet wie je zoekt, vind je hem of haar gegarandeerd.

Slim detacheren met de juiste DNA match

Want eigenlijk werkt detachering niet eens zo heel anders dan werving en selectie. Natuurlijk, voor een tijdelijke positie kun je niet een maand op zoek. Maar door net iets langer door te vragen en net iets beter na te denken, gaat Eyecademy veel effectiever om met uw detacheringsvraag. Zodat er uiteindelijk een kandidaat aan uw bureau zit die niet alleen de skills heeft die u zocht, maar ook een DNA match heeft met uw organisatie. Een kandidaat waar u zich goed bij voelt.

Energie en commitment

Die kandidaat detacheren waar u zich goed bij voelt; dát geeft ons energie. Wij gaan graag aan de slag om die juiste kandidaat te vinden, volledig passend bij u én uw vraag. U krijgt toegang tot ons enorme netwerk van specialisten binnen hun vakgebied. Professionals die direct mee kunnen draaien in uw project en met hun ervaring voor nieuwe kennis en inzichten zorgen. De door Eyecademy bemiddelde professionals leveren een positieve bijdrage aan uw resultaten. We staan voor kwaliteit en selecteren die kandidaten die het beste aansluiten op uw wens. We zijn betrokken, transparant en zetten uw belang altijd centraal.

Welke specialisten detacheert Eyecademy?

Bij Eyecademy kunt u terecht voor elke IT gerelateerde detacheringsvraag. Wij hebben een fijnmazig netwerk van professionals. Van Microsoft engineers tot BI-architecten. Van Oracle ontwikkelaars tot test experts. En van projectmanagers tot Python developers.

We kennen ze en weten wat ze kunnen. Maar bovenal checken we hun match met uw cultuur. Slim detacheren met de juiste DNA match, dat is ons visitekaartje.

Geïnteresseerd om kennis te maken met de diensten van Eyecademy?

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

[wpforms id=”1182″]