Klaar met je HBO (Informatica) studie? En nu…?

Op dit kruispunt hebben we allemaal wel eens gestaan. Ga ik werken of studeer ik verder. Een combinatie van beide is misschien wel ” best of both worlds”; verder leren en een salaris verdienen. Wij vertegenwoordigen een klant die zoekende is naar ambitieuze jonge HBO+’ers die én verder willen leren én een salaris willen verdienen. Laat je opleiden tot Campaign Engineer!

Ben jij iemand die snel leert, passie heeft voor techniek met een vlotte babbel? Word je graag geprikkeld door het oplossen van complexe problemen? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken voor ons gloednieuwe trainee-programma!

Dit ga je doen…

Als trainee campaign-engineer leer je alles over databases, SQL en marketingcampagne-tooling. Ten eerste zullen ze je helpen om een aantal elementaire software-vaardigheden op het juiste niveau te brengen. Zodra dit is gebeurd kun je je gaan specialiseren in meer specifieke tooling, bijvoorbeeld:

– IBM Marketing Suite (campagne, marketing-ops, Silverpop)
– Adobe Marketing Suite
– Selligent

En daar houdt het niet bij op! Een combinatie van online cursussen, inspiratie sessies, uitdagende trainingen en zelfstudie kenmerkt dit trainee programma en maakt je in rap tempo de expert die je graag wil worden. Je werkt samen met hoogopgeleide collega’s en iedere dag word je uitgedaagd om je verder te verdiepen in de techniek en het uiterste te halen uit jezelf. Een trainee ship om al je talenten optimaal te benutten, voor mooie klanten te werken zoals KLM, Unilever Food Solutions, Nuon en KPN in een veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn. Wie kiest daar niet voor?

Misschien wil je doorgroeien naar een functie van technical consultant of geef je er de voorkeur aan om als campagne manager slimme, data-gedreven campagnes in te zetten? De mogelijkheden zijn eindeloos en zijn allemaal afhankelijk van je doelstellingen en ambities!

We hebben nog wel een paar wensen:

• een bachelor- of masterdiploma;
• ervaring in of sterke affiniteit met ICT;
• kennis van of ervaring met data-gedreven processen;
• passie in wat je doet en hoe je het doet;
• sterke communicatieve vaardigheden;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Geboden wordt:

Werken bij onze klant betekent samenwerken in een informele sfeer met prettige, betrokken collega’s die werken op het snijvlak van (direct) marketing en IT met passie voor hun vak. Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen het onmogelijke mogelijk maken voor onze klanten. Samen doelen nastreven, en die ook realiseren. Door een ideale mix van deskundigheid en pragmatiek. Kortom, uitblinken in je vakgebied door ook over de grenzen daarvan heen te kijken!

Geinteresseerd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!