De kandidaat met het juiste DNA

Natuurlijk willen we meer horen over uw producten, uw diensten en uw markt. Maar we willen vooral uw bedrijfscultuur leren kennen. Staan de deuren standaard dicht of open? Gebeurt alles ‘op de zaak’ of juist ‘on the road’? Is het ‘up or out’ of ‘in and stay’? Dikke handboeken of trial-and-error? Alleen zo kunnen we de kandidaat met het juiste DNA vinden. Zo’n kennismaking doen we altijd met z’n tweeën en altijd bij u op de zaak. Want we willen de toekomstige werkplek zelf kunnen zien.

Daarna verdiepen we ons in uw vacature. Wie zoekt u en waarom? Is het een nieuwe rol of een vervanging? En wie wordt er eigenlijk vervangen? Moet de kandidaat een acuut probleem gaan oplossen? Is er geen interne kandidaat? Wie worden de directe collega’s? Pas als we begrijpen waarom u zoekt en wie u zoekt, weten wij waar we die persoon kunnen gaan zoeken.

Buiten de gebaande paden

Dat zoeken doen we buiten de gebaande paden. Want vaak is de beste kandidaat juist niet op zoek naar iets nieuws. Of is zich dat nog niet bewust. En dus post hij niet dagelijks op LinkedIn, zit hij nog niet in de database en reageert hij niet spontaan op vacatures. Zo’n kandidaat vinden vraagt om een echte ‘private eye’. Om deskundig, inventief en vasthoudend speurwerk.

Speurwerk dat we zelf doen en waar we ons enorme recruitment netwerk bij betrekken. Dus heeft uw perfecte kandidaat een sabbatical als wijnplukker in Frankrijk? Dan weten wij hem daar te vinden.

Geïnteresseerd om kennis te maken met de diensten van Eyecademy?

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

[wpforms id=”1182″]